AcasăNewsFostul impresar Ioan Becali, eliberat conditionat

Fostul impresar Ioan Becali, eliberat conditionat

La mai bine de doi ani de cand a ajuns in spatele gratiilor, asemeni altor nume cunoscute din fotbalul autohton care au fost condamnate in „Dosarul transferurilor”, rastimp in care a semnat mai multe volume si a formulat mai multe cereri de eliberare, fostul impresar a primit, miercuri. mult-asteptata veste de la instanta.

UPDATE: Ioan Becali a parasit penitenciarul in aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 17, alegand sa nu faca declaratii in fata presei.

––

Dar iata ca speranta fostului impresar de fotbal e foarte aproape sa se transforme in libertate, de vreme ce a facut un pas decisiv in vederea eliberarii conditionate, dupa ce a executat o treime din pedeapsa. Ioan (Giovanni) Becali va putea parasi penitenciarul, odata ce magistratii Tribunalului Ilfov i-au admis contestatia fata de decizia initiala, care respingea solicitarea formulata de apararea omului de fotbal.

Va amintim ca Ioan Becali a primit, in martie 2014, o condamnare de 6 ani si 4 luni de inchisoare, prin decizia Curtii de Apel Bucuresti.

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger