AcasăNewsFostul fotbalist Tibor Selymes, implicat intr-un accident pe DN1: patru militari raniti

Fostul fotbalist Tibor Selymes, implicat intr-un accident pe DN1: patru militari raniti

(foto: radiomures.ro)

UPDATE 2 – Purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Brasov a facut o serie de precizari cu privire la producerea accidentului. „Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, autoturismul BMW X5 care se indrepta dinspre Bucuresti spre Brasov, la kilometrul 155 pe DN1, in dreptul localitatii Timisul de Jos, a intat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu autoturismul Hyundai care venea din sens opus. La volanul masinii de teren se afla o femeie, C.D. in varsta de 33 de ani”, a declarat Cosmin Giosanu, potrivit Mediafax.

Unul dinte cei trei militari a ramas prins intre fiarele autoturismului si a fost nevoie de interventia echipelor de descarcerare. „Am intervenit cu trei echipaje SMURD, o ambulanta si un echipaj de descarcerare. A fost o interventie dificila pentru ca a trebuit sa indepartam tot bordul si sa decopertam tot autoturismul. Persoana ranita este in stare grava si a intrat in operatie, la Spitalul Judetean Brasov”, a spus Ciprian Sfreja, purtator de cuvant al ISU Brasov. Circulatia in zona a fost blocata peste o ora pana la degajarea carosabilului.

UPDATE – Unul dintre cei patru militari a fost grav ranit, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale. Este vorba despre soferul autoturismului care a intrat in coliziune cu masina in care era fostul international roman.

Masina in care se afla Tibor Selymes a intrat in coliziune, duminica dimineata, cu un autovehicul in care erau patru militari, acestia fiind raniti si transportati la spital. Accidentul in care a fost implicat fostul antrenor al Astrei Ploiesti s-a produs pe DN1, in Timisul de Jos.

(foto: radiomures.ro)

Coliziunea dintre cele doua autovehicule s-a produs duminica dimineata, in jurul orei 7. Fostul fotbalist Tibor Selymes s-ar fi aflat in masina impreuna cu iubita sa si se pare ca aceasta ar fi fost la volan, informeaza realitatea.net. Cei patru militari au fost transportati la Spitalul Judetean Brasov. Potrivit martorilor, si Selymes ar fi fost ranit in urma impactului.

Autoturismul in care se aflau cei patru militari se indrepta spre Breaza, oamenii fiind in drum spre serviciu. Se pare ca accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

In octombrie anul trecut, la Timisul de Sus, Serban Huidu (fostul realizator al „Cronicii Carcotasilor”) a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, soldat cu trei morti.

454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger