AcasăNewsFostul fotbalist Catalin Zanc a murit. Avea doar 43 de ani!

Fostul fotbalist Catalin Zanc a murit. Avea doar 43 de ani!

Fostul sportiv a pierit intr-un accident rutier, noaptea trecuta. Aflat intr-o masina, alaturi de alte doua persoane, Zanc si-a gasit sfarsitul pe un drum din judetul Cluj. Ceilalti pasageri din autoturism au fost dusi la spital.

Fotbalul romanesc a mai pierdut un fost jucator cunoscut. Catalin Zanc, pe care microbistii l-au urmarit, in anii ’90, evoluand pentru formatii precum Universitatea Cluj, Postul Studentesc sau FC National, se afla pe bancheta din spate a autoturismului implicat, in noaptea de marti spre miercuri, intr-un cumplit accident, pe pe drumul judetean 161 D, pe raza localitatii Jichisu de Jos, potrivit stiridecluj.ro.

Din cauze neclare inca, masina in care erau cei trei barbati s-a izbit de un podet. Impactul a fost atat de puternic, incat Zanc a murit pe loc, fara ca medicii sa mai poata face nimic pentru a-l readuce la viata. Ceilalti pasageri au fost raniti si transportati de urgenta la spital. Soferul masinii este in stare mai grava.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili ce anume a dus la producerea coliziunii in care a pierit fostul fotbalist. Zanc avea 43 de ani si, dupa incheierea carierei de fotbalist, a devenit antrenor, pregatind formatia Poli Timisoara.

Sursa foto: presaonline.ro

713 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger