AcasăNewsFostul europarlamentar Claudia Țapardel se alătură inițiativei "Salvați #TURISMUL #Românesc!" (video)

Fostul europarlamentar Claudia Țapardel se alătură inițiativei „Salvați #TURISMUL #Românesc!” (video)

Claudia Țapardel cere măsuri și sprijin pentru salvarea turismului de la dezastru. Chiar de 1 mai, data la care ar fi trebuit să se redeschidă sezonului estival, dacă n-ar fi fost problemele cauzate de noul coronavirus, social-democrata se alătură protestului patronatelor și asociațiilor profesionale din turismul românesc.

Fostul europarlamentar explică și de ce a ales să facă un astfel de gest. „Salvați #TURISMUL #Românesc!!! Azi, 1 Mai, ar fi trebuit să marcheze redeschiderea sezonului estival. Așa cum știm cu toții, în acest an nu este posibil din cauza măsurilor restrictive luate de autorități pentru a ne proteja de acest inamic invizibil. Din păcate, turismul este cel mai afectat sector economic și se află la un pas de colaps, atât la nivel național cât și mondial! Având în vedere lipsa interesului și a măsuritor de sprijin din partea Guvernului României pentru această industrie mă alătur inițiativei reprezentanților turismului românesc și susțin protestul on-line al tuturor agenților economici și lucrătorilor din sector: agenții, ghizi, hoteluri, restaurante, transportatori, centre de promovare turistică. Susțin în totalitate acest demers al colegilor și prietenilor mei din turismul românesc și solicit autorităților publice să răspundă solicitărilor trimise în ultimele două luni de patronatele și asociațiile profesionale din turism! (…) Mâine poate fi mult prea târziu pentru zecile de mii de agenți economici și pentu cei peste 600.000 de salariați care lucrează în hoteluri, restaurante, cafenele, pensiuni sau prestează alte activități culturale și de entertainment.Turismul are nevoie de solidaritate și unitate! Doar împreună, autorități publice și mediul privat, putem transforma acest moment de cotitură într-o oportunitate pentru relansarea turismul românesc!”, transmite Țapardel pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
486 afisari

2 COMENTARII

  1. Greu cu izolarea si carantina , tapardoaica face raie , ii e dor de croaziera , sindromul hiperfoliculinic da halucinatii si se viseaza in leaganul improvizat intre doi palmieri , ii pute leaganul din spatele casei legat intre doi pruni .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri