AcasăNewsFostul director general al Microsoft Romania, Sorin Eftene, audiat la DNA

Fostul director general al Microsoft Romania, Sorin Eftene, audiat la DNA

Fostul director general interimar al Microsoft Romania, Sorin Eftene, este audiat marti la DNA, in dosarul privind inchirierea de licente IT pentru scoli, in care se fac cercetari in rem pentru trafic de influenta, abuz in serviciu, dare si luare de mita.

Sorin Eftene a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) marti dimineata, in jurul orei 09.00, si nu a dorit sa faca declaratii despre prezenta sa in fata procurorilor.

Fostul director interimar al Microsoft Romania a fost citat sa se prezinte la DNA pentru a da declaratii in dosarul deschis in urma sesizarii Corpului de control al Guvernului, privind inchirierea si extinderea de licente pentru scoli, pentru care s-au platit aproximativ noua milioane de euro, potrivit unor surse judiciare.

In acest dosar a mai fost audiat, saptamana trecuta, si seful Secretariatului General al Guvernului, Ion Moraru, noteaza stirileprotv.ro. Acesta a spus ca a dat declaratii in calitate de martor. Moraru a fost si luni la DNA, pentru a duce mai multe documente privind licentele IT pentru scoli.

Foto: digi24.ro

author avatar
Alina Costache
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger