AcasăNewsFostul director FNI, liber din nou

Fostul director FNI, liber din nou

(foto: Antena 3)

Omul de afaceri Nicolae Popa, cel care a ocupat functia de director in cadrul Fondului National de Investitii si care a primit o pedeapsa cu inchisoarea in cazul prabusirii FNI-ului, a redevenit de curand un om liber.

(foto: Antena 3)

Decizia de eliberare a fost data de Judecatoria Gaesti in 24 august, propunerea de liberare conditionata venind din partea Penitenciarului Gaesti, mai exact a Comisiei de liberare conditionata. Din cate anunta Antena 3, procurorii u au contestat decizia. Desi, din cate mentioneaza instanta, acestia aveau 3 zile la dispozitie pentru a formula o cale de atac.

Popa fusese condamnat in lipsa si incarcerat, in tara, in 2011, dupa ce a fost adus din Jakarta, Indonezia.

158 afisari

2 COMENTARII

  1. Sorin Ovidiu Vintu a fost agatat de justitie asa de ochii lumii,acest Popa afost adus in tara cu mult tam tam si propaganda politica,relitatea este ca cei doi excroci au furat banii a peste 300 mii de romani cu complicitatea statului(CNVM,CEC). Vintu afacut si probabil mai face puscarie la cinci stele,Popaeste eliberat pentru buna purtare,dar de banii oamenilor cine se mai intereseaza. Nu intereseaza pe nimenisi asta pentru ca persoane din justitie ,guverne,banca nationala,presedinti de tara,toti va-ti infruptat din banii nostriiNENOROCITILOR,luind banii cu prioritate si cuacordul celor doi excrocidin fondulFNI. Sinteti la fel de flaminzi,nesimtitisi lipsiti de scrupule ca si cei pe care i-ati condamnat de ochii lumii. Corect ar fi fost ca acesti excroci sa stea in puscariepina la recuperarea banilor si restituirea lor catre cei pagubiti. Nu puteti face asta NESIMTITILOR pentru ca va are Vintu la mina si astfel preferati sa ramineti cu tainul luat,iar pe cei care am investit de buna credinta sa ne numiti ,,Prosti”. Nusintem prosti cunoastem cirdasia voastra cu astfel de NEMERNICI si poate odata ve-ti plati dar pina atunci va doresc sa folositi acesti bani numai la medici si in spitale ca de puscariiva stiti feerii destul de usor.

  2. Acum castiguri la domiciliu! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email: cosdadi@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger