Cauta

Fostul director al Ringier, mort în recepția unui hotel din București

Mihnea Vasiliu, fostul director al publicației Libertatea a murit, joi, la hotelul Ramada, din Capitală. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă. 

UPDATE: Potrivit apropiaților, Mihnea Vasiliu avea probleme cardiace. Cauza probabilă a decesului ar fi infarctul.

Potrivit primelor constatări, bărbatului, în vârstă de 57 de ani, i s-ar fi făcut rău în fața recepției hotelului Ramada, din Sectorul 1. La fața locului au ajuns mai multe ambulațe dar și echipaje ale Secției 2 Poliție. Dosarul a fost preluat de polițiștii Serviciului Omoruri care au deschis un dosar de moarte suspectă.

Decesul vine la doar două săptămâni după ce Mihnea Vasiliu, general manager de peste 12 ani al grupului de presă Ringier România, ar fi decis să se retragă. Oficial, a fost vorba despre o despărțire ”amiabilă”, Mihnea Vasiliu transmițând că dorește să exploreze ”noi oportunități”, iar grupul de presă Ringier precizând că îi este ”recunoscător” acestuia pentru întreaga activitate desfășurată.

Atac de cord în urmă cu două săptămâni

Anchetatorii au declarat că în urmă cu două săptămâni, Vasiliu ar fi suferit un atac de cord. “Ora 14.25, apel 112- Sectia 2 Politie a fost sesizată cu privire că în faţa Hotelului Ramada de pe Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, s-a constatat decesul unei persoane de sex de masculin. La faţa locului s-a luat legătura cu echipajul SMURD care a comunicat faptul că a constatat decesul persoanei în cauză, diagnosticul fiind stop cardio-respirator. De asemenea a fost identificată persoana decedată, respectiv numitul Vasiliu Mihnea Stefan. Totodată, la adresă a fost identificată și fiica persoanei decedate , respectiv numita Vasiliu Catinca, care a comunicat faptul că tatăl său a depus mult efort fizic în cursul zilei de azi, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni ar fi suferit un atac de cord. A fost informată grupa operativă din cadrul Serviciului Omoruri care se va prezenta pentru a prelua cercetarile”, au informat autorităţile.

Ultimele stiri

  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Farmaciile, scăpate de sub control. Numărul uriaș al acestora face imposibilă supravegherea
  • „Mogadiscio pe Mediterana”. Nimeni nu conduce Gaza
  • Garanții de împrumut pentru Ucraina. Occidentalii visează „profituri excepționale” din activele înghețate ale Rusiei
  • Consecințele isteriei climatice: protecționismul va bântui industria energiei regenerabile
  • Mai tare ca Oțelul!
  • Prietenia fără limite: Xi-Putin!
  • De ce China câștigă cursa armelor. Povestea unui “geniu incontestabil”
  • Sustenabilitatea, tema dezbătută de Ziua Mondială a Metrologiei
  • Exit mobile version