AcasăNewsFostul director al Ringier, mort în recepția unui hotel din București

Fostul director al Ringier, mort în recepția unui hotel din București

Mihnea Vasiliu, fostul director al publicației Libertatea a murit, joi, la hotelul Ramada, din Capitală. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă. 

UPDATE: Potrivit apropiaților, Mihnea Vasiliu avea probleme cardiace. Cauza probabilă a decesului ar fi infarctul.

Potrivit primelor constatări, bărbatului, în vârstă de 57 de ani, i s-ar fi făcut rău în fața recepției hotelului Ramada, din Sectorul 1. La fața locului au ajuns mai multe ambulațe dar și echipaje ale Secției 2 Poliție. Dosarul a fost preluat de polițiștii Serviciului Omoruri care au deschis un dosar de moarte suspectă.

Decesul vine la doar două săptămâni după ce Mihnea Vasiliu, general manager de peste 12 ani al grupului de presă Ringier România, ar fi decis să se retragă. Oficial, a fost vorba despre o despărțire ”amiabilă”, Mihnea Vasiliu transmițând că dorește să exploreze ”noi oportunități”, iar grupul de presă Ringier precizând că îi este ”recunoscător” acestuia pentru întreaga activitate desfășurată.

Atac de cord în urmă cu două săptămâni

Anchetatorii au declarat că în urmă cu două săptămâni, Vasiliu ar fi suferit un atac de cord. “Ora 14.25, apel 112- Sectia 2 Politie a fost sesizată cu privire că în faţa Hotelului Ramada de pe Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, s-a constatat decesul unei persoane de sex de masculin. La faţa locului s-a luat legătura cu echipajul SMURD care a comunicat faptul că a constatat decesul persoanei în cauză, diagnosticul fiind stop cardio-respirator. De asemenea a fost identificată persoana decedată, respectiv numitul Vasiliu Mihnea Stefan. Totodată, la adresă a fost identificată și fiica persoanei decedate , respectiv numita Vasiliu Catinca, care a comunicat faptul că tatăl său a depus mult efort fizic în cursul zilei de azi, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni ar fi suferit un atac de cord. A fost informată grupa operativă din cadrul Serviciului Omoruri care se va prezenta pentru a prelua cercetarile”, au informat autorităţile.

author avatar
Andrei Coman
1.303 afisari

14 COMENTARII

  1. PLÂNGE CAREVA???
    Mai puțin redusul ăla care le zice tuturor „condoleanțe”.

    Cîte doze avea viermele la activ?

  2. Condoleanțe! Dar întrebarea, întrebătoare. De ce era cazat la hotel? Nu avea hoceag în Bucale, sau îi fusese luată de Tolontan? Cam multe decese în hoteluri mai cu seamă a unor persoane care au domiciliul în localitățile respective.

  3. Nenorocite creaturi sunteti daca puteti comenta in halul asta! A murit un om, idiotilor! Barbule, ce ti-a facut omul asta? Ti-a ciordit portofelul? Ti-a f…t nevasta? Ti-a dau un sut in c..ie? Nu ti-e rusine, lepra?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger