AcasăNewsFostul deputat Ioan Oltean, la DNA: "Acuzatiile au ramas aceleasi"

Fostul deputat Ioan Oltean, la DNA: „Acuzatiile au ramas aceleasi”

Oltean, aproape de nerecunoscut, datorita sepcii

UPDATE: Daca la sosirea la DNA a fost cat se poate de comunicativ, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, la plecare, fostul democrat-liberal a fost mai rezervat, pe motiv ca nu poate da detalii, din ratiuni procedurale. „In aceasta faza nu pot sa va spun nimic din tot ce s-a discutat acolo. E faza nepublica a dosarului. Acuzatiile au ramas aceleasi, mi le-au reamintit”, a anuntat Oltean.

Intrebat cand va veni sa dea o declaratie, fostul parlamentar a raspuns scurt: „nu stiu, cand or sa ma cheme”.

–––

Cu doar cateva minte inainte de ora 13, politicianul a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

A facut cateva scurte precizari, inainte de a da ochii cu procurorii anticoruptie. ” O sa vedem ce se intampla astazi, sunt chemat aicea (…) eu nu astept ca fapta sa se prescrie, eu stiu ca sunt nevinovat, eu sper ca instanta sa se pronunte”, a anuntat Oltean, care a conformat ca s-a retras „putin din politica”.

Amintim ca fostul deputat PDL si, apoi reprezentant al PNL, a mai fost, anii trecuti, in vizorul procurorilor, cand a fost trimis in judecata in dosarul ANRP, speta fiind intoarsa de Inalta Curte la DNA.

sursa foto: captura video Digi24

author avatar
Cristina Stefan
407 afisari

3 COMENTARII

  1. Oltene tu si nevinovatul !!,tu ai fost un EXCROC un PROFITOR ,un PAPUSAR.
    Dar cum l-au facut scapat pe RECHINUL de Hrebe ,o sa te faca si pe tine din dalmatian un
    prunc nou nascut !!.

  2. Olteanu ăsta e ăla cu expresia caar fi înghițit broscoiul-adica faptul ca PNL au facut alianșă cu PSD în trecut.După faptă și răsplată! DNA sa vina sa te ia cum cinta Emma Zeicescu la Realitatea tv,acu mare crainica la TVR!

  3. Chiar nu inteleg de unde i se trage – PDL-ul a renascut ca partid istoric,dupa ce a parazitat si ucis PNL-ul, campanie electorala desucheata i-a facut sasului detinator de chei ale justitiei, CCR a declarat ilegal completul care l-a judecat, deci a anulat tot dosarul de a luat DNA-ul totul de la capat, s-au facut dezvaluiri de abuzuri in justitie de care s-a lipit si el, de retrocedat nu si-a retrocedat singur si beneficiar a fost alaturi de Videanu, Mircea Toader si tot neamul lor de nesatui, majoritatea nederanjati….Singurul motiv de invartosire a procurorilor ar fi vreun atentat la pudoare, omul pare cam obsedat de cocoslac si Basescu, se stie de la Gutau incoace, nu suporta afrontul, iar cum matrozul tocmai a fost reinventat de servicii sub numele de turnatorul Petrov, acum si la export, nu-l vad bine pe laudatorul masculinitatii prezidentiale (la Iohanis ma refer, ca asta-l chema la rampa sa vada femeile ce barnbat frumos, totusi nu-l poate egala pe Orban, cu generalul, ca sasul pare sa fi avut mai degraba ambitii cazone…)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger