AcasăNewsFosta vilă a lui Irinel Columbeanu, „magnet” pentru curioși. Vin să vadă...

Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, „magnet” pentru curioși. Vin să vadă cum arată construcția cândva de lux, acum în paragină – VIDEO

sursa foto: captură video

Ceea ce a fost cândva o construcție de lux, celebră în Izvorani, mai ales știut fiind faptul că acolo a locuit Irinel Columbeanu, a rămas acum doar o ruină.

Chiar și așa, în timpul în care fostul milionar își petrece zilele într-un azil, sunt destui curioși care aleg să meargă să vadă unde a stat cândva Columbeanu. Și cum arată construcția, după incendiul ce a avut loc în urmă cu trei ani. Atunci, vila a fost mistuită de flăcări, pagubele fiind considerabile.

Așa se face că vila a devenit un soi de „atracție” pentru tiktokeri. Accesul la fosta vilă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani este, practic, liber pentru oricine, potrivit dcnews.ro. Gardurile sunt la pământ, iar buruienile înalte până la brâu. „Temerarii” care aleg să intre să vadă cum arată fosta vilă a ex-milionarului de la Izvorani, aflat acum într-un azil, se lasă mânați de curiozitate. Și, remarcă aceeași sursă, cei mai curajoși intră până în living, acolo unde tavanul din lemn s-ar putea desprinde oricând.

Citiți și: Decăderea lui Irinel Columbeanu. Cum a ajuns de la milioanele de euro la o viaţă în azil, c-o pensie de 2.000 lei

Ce surprind imaginile filmate de „vizitatori”

Cei care se aventurează să vadă ce a mai rămas din cândva luxoasa construcție de la Izvorani au parte de imagini dezolante. Canapele distruse, piscina – care începea în interiorul vilei și continua în afara casei – abandonată și ea. Nemaivorbind de pereții înnegriți de fum și de alte elemente de mobilier ce nu par să mai poată fi folosite vreodată, dar și de ceva piese vestimentare.

Imagini cu ce a mai rămas din vila în care a locuit la un moment dat Irinel Columbeanu au fost postate, zilele trecute, pe pagina de Facebook Jurnalmm Maramureș. Iată-le:

author avatar
Andrei Coman
587 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger