AcasăNewsFosta soţie a preşedintelui CJ Cluj, găsită moartă în casă

Fosta soţie a preşedintelui CJ Cluj, găsită moartă în casă

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Descoperire cutremurătoare în Cluj. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs decesul unei femei în vârstă de 47 de ani, care a fost găsită fără suflare în locuința sa. Din primele informații, e vorba despre fosta soție a unui politician.

Fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, Camelia Tişe, a fost găsită moartă, luni, în apartamentul ei, potrivit Agerpres.

sursa foto: Alin Tișe/Facebook

Din primele informații, polițiștii au fost sesizați luni dimineață, 5 februarie, despre faptul că femeia de 47 de ani a fost descoperită fără suflare în locuință. La fața locului a ajuns și un echipaj medical. Din păcate, însă, cadrele medicale nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul femeii.

Au fost începute cercetări

Oamenii legii au început deja cercetările pentru a lămuri ce anume s-a întâmplat și cum a sfârșit femeia.

„La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 08.50, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunşi la domiciliul femeii, poliţiştii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul. Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, se precizează într-o informare a IPJ Cluj.

Camelia Tişe şi Alin Tişe – actualul șef al CJ Cluj- au divorţat în 2018. Cei doi au împreună un copil. Camelia Tişe era notar public.

author avatar
Andrei Coman
557 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger