AcasăNewsFosta sotie a lui Remus Truica, audiata la DIICOT

Fosta sotie a lui Remus Truica, audiata la DIICOT

Irina si Remus Truica se afla in divort de cinci ani

Irina Truica, fosta sotie a afaceristului Remus Truica, a fost audiata, vineri dimineata, la DIICOT.

Irina Truica a fost audiata in dosarul in care fostul ei sot este acuzat ca a deturnat 35 de milioane de euro dintr-o banca din Romania.

Este pentru prima data cand Irina Truica este acuzata de procurori. De altfel, oamenii legii sustin ca femeia a intrat pe lista suspectilor, fiind banuita ca l-a ajutat pe Remus Truica sa scoata din tara o mare parte din suma de bani obtinuta de afacerist de la banca respectiva.

Irina Truica ar fi scos banii respectivi din tara prin intermediul unor off-shore-uri. Exista posibilitatea ca Irina Truica sa fie acuzata oficial de spalare de bani.

De remarcat ca Irina Truica a venit in tara direct din Caraibe pentru a putea da cu subsemnatul in fata procurorilor DIICOT.

author avatar
Cristi Ionita
1.692 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger