AcasăNewsFosta sotie a lui Pascu rupe tacerea: Cand a venit doctorita de...

Fosta sotie a lui Pascu rupe tacerea: Cand a venit doctorita de pe prima salvare, „Gyuri isi revenise complet”

Pe fondul comentariilor si a controverselor iscate in ultimele zile, dupa ce s-a aflat despre faptul ca, in noaptea dramei, la locuinta lui Gyuri Pascu au ajuns nu una, ci mai multe ambulante, dar si in conditiile in care cazul este anchetat atat de politie, cat si de procurori, fosta sotie a actorului, in casa careia acesta si-a gasit sfarsitul, a decis sa faca unele lamuriri.

S-a intamplat chiar la finele zilei in care doctorita de pr prima ambuanta ajunsa la caz a dat explicatii in fata procurorilor bucuresteni care se ocupa de caz.

Subliniind din capul locului ca, in aceasta perioada, preocuparile sale sunt legate cu precadere de etapele pomenirii crestinesti a lui Ioan Gyuri Pascu, Daniela Marin a tinut sa faca si cateva precizari despre fostul ei sot si ceea ce descrie a fi alegerea lui de a ocoli tot ceea ce inseamna cabinet sau analize medicale. Intr-o lunga postare pe blogul sau, Daniela Marin trece in revista o serie de aspecte esentiale in lamurirea unor controverse iscate in toate aceste zile ce ausurvenit mortii lui Gyuri Pascu. „Mai teama ii era sa afle ca are o problema pe care oricum o banuia, decat sa traiasca asa, cum si cat va putea. Incercari de a-l convinge au venit si din partea altora, nu doar a mea. Dar asta a fost incapatanata sa alegere. Din acest motiv, niciun medic nu are nicio vina. El a facut exact asa cum a vrut.”, a punctat fosta sotie a artistului.

Cand a venit doctorita de la salvare, „isi revenise complet”

sursa foto: Facebook/ Daniela Marin

Totodata, Daniela Marin, martor al interventiei doctoritei de pe prima salvare ajunsa la solicitarea de a-i acorda ajutor lui Pascu, a relatat si amanunte importante din noaptea respectiva, menite sa mai domoleasca sirul de comentarii la adresa medicului. „Desigur, daca profesional vorbind a omis sa mai faca ceva doctorita care a venit cu prima salvare, sa se actioneze in consecinta… nu e treaba mea. Asta nu-l ajuta pe Gyuri si din pacate, parerea mea e ca nu va ajuta pe nimeni altcineva decat pe doamna in cauza. Dar, cand a venit dumneaei, Gyuri isi revenise complet. (…) Nici macar ceea ce denumea atac de panica nu a avut loc in prezenta doamnei doctor. I-a explicat ce simtea, i-a raspuns la intrebari… Chiar ma uitam cu speranta ca atunci parca uitase de panica complet. Si dupa ce am condus-o la poarta si-apoi m-am intors, Gyuri era bine. Am mai stat putin si-apoi l-am intrebat daca nu vrea sa mearga sa se intinda in pat. A zis ca da, si spre uimirea mea s-a ridicat cu usurinta in picioare, ba mai mult, a spus ca nu vrea sa mearga cu carjele. Asta nu se mai intamplase de mult prea multe zile”, a adaugat femeia.

„Nu stiu daca isi dorea sa fie salvat”

Totodata, Daniela Marin noteaza faptul ca, in decursul zilei de luni, lunea fatidica, artistul ar fi urmat sa ajunga la o noua sedinta de acupunctura, metoda in care isi pusese mari sperante ca va reusi sa-l ajute sa scape de durerile de picior. „Nu stiu daca s-ar fi putut salva, nu stiu daca isi dorea sa fie salvat, chiar daca, cu mare speranta si incredere astepta sa treaca noaptea ca sa mergem a doua zi la Targoviste, la acupunctura. Marea lui incredere era in acel tratament, si singura problema recunoscuta, in afara de diabet si de reducerea considerabila a vederii era aceea cu piciorul. (….) Dar eu nu sunt medic. Si nici n-am reusit in toti acesti ani sa-l conving vreodata sa mearga la controale medicale. Nici eu, nici copilul nostru, nici prietena, nici nimeni. Imi va trebui ceva timp sa accept ca pana si-n asta a facut tot cum a vrut el. Acesta este adevarul”, isi incheie fosta sotie mesajul postat pe bloc cu scopul de a mai stavili comentariile aparute pe acest subiect delocat.

foto: facebook

858 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger