AcasăNewsFosta sefa DIICOT, trimisa in judecata intr-un nou dosar in care ar...

Fosta sefa DIICOT, trimisa in judecata intr-un nou dosar in care ar fi implicati Liviu Dragnea si Ioan Niculae

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, este implicata intr-un nou dosar pus la cale procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Informatia a fost data publicitatii de jurnalistul Robert Turcescu, care a postat pe turcescu.ro un document DNA. Conform informatiilor date publicitatii reiese ca afaceristul Ioan Niculae ar fi apelat la vicepremierul Liviu Dragnea astfel incat acesta sa intervina pe langa procurorul-sef DIICOT, Alina Bica, pentru a solutiona favorabil un dosar al sau.

Concret, Alina Bica ar fi primit suma de 3,5 milioane de euro de la Ioan Niculae pentru a tergiversa dosarul lui Niculae pana cand urma sa se aprobe legea prescriptiei.

In plus, Ioan Niculae i-a promis Alinei Bica ca va interveni pe langa Dragnea astfel incat acesta din urma sa o sprijine pe sefa DIICOT sa devina conducator al Parchetului General.

Totusi, Liviu Dragnea neaga implicarea sa in acest dosar si sustine ca nu are nicio legatura cu Alina Bica.

Fosta sefa DIICOT se afla deja in arest preventiv, ea fiind acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul retrocedarilor ilegale.

author avatar
Cristi Ionita
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger