AcasăNewsFosta Prima Doamna a Germaniei, cunoscuta la bordel ca „Lady Victoria”

Fosta Prima Doamna a Germaniei, cunoscuta la bordel ca „Lady Victoria”

Bettina, alaturi de sotul ei, si pe vremea cand era „Lady Victoria”

Bettina Wulff a dat Google in judecata pentru ca a sintetizat datele despre ea folosind cuvintele „ajutatoare”: „prostituata”, „Artemis”, „dama de escorta”.

Bettina, alaturi de sotul ei, si pe vremea cand era „Lady Victoria” (foto jos)

Candva adulata de presa germana, care n-o scotea din „frumoasa si neconformista” sotie a presedintelui Germaniei, Christian Wulff, acum Bettina e asaltata de „minciuni sfruntate”.

Ar fi lucrat in doua case de toleranta

In ultima vreme abunda in presa germana informatii socante despre trecutul ei. Se spune ca eleganta blonda, acum in varsta de 38 de ani, si-a facut „ucenicia” prin bordeluri de lux si ca dama de companie, pe cand era tanara si naiva.  In stabilimentul „Chateau Osnabrück” ar fi lucrat sub numele de „scena” „Lady Victoria” si ar fi fost activa si intr-o casa de toleranta berlineza, numita „Artemis”.  Bettina Wulff a depus plangere in justitie impotriva companiei Google, pe care o acuza ca a contribuit la raspandirea zvonurilor despre trecutul ei.

„Dincolo de protocol”

Reprezentantii Google au declarat ca motorul de cautare propune in mod automat cuvintele „ajutatoare”, atunci cand utilizatorul tasteaza numele Bettinei Wulff, in functie de frecventa „domeniului” de cautare asociat cu acest nume. Bettina este cea de-a doua sotie a fostului presedinte german, Christian Wulff, care a fost cel mai tanar politician ajuns in asemenea functie. Dupa ce a fost ridicat in slavi ca „un conservator modern, fara pata”, a aparut un scandal de coruptie care l-a obligat sa demisioneze in februarie. In cartea ei, „Dincolo de protocol”, lansata recent, Bettina Wulff respinge aceste acuzatii, ca si pe cele legate de trecutul ei: „Acestea sunt niste prostii absolute, niste minciuni sfruntate”.

author avatar
Adina Mutar
1.323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger