AcasăNewsFosta grefiera, dus la instanta cu propunere de arestare

Fosta grefiera, dus la instanta cu propunere de arestare

A fost grefiera la Tribunalul Bistrita Nasaud. Vineri, insa, urmeaza sa fie prezentata Tribunalului din Cluj, cu propunere de arestare preventiva.

Intrata in vizorul procurorilor anticoruptie clujeni, Veronica Feher a fost retinuta, deunazi, pentru 24 de ore, fiind acuzata de trafic de influenta in forma continuata. Drept justificare pentru luarea acestei masuri, reprezentantii DNA sustin ca, incepand cu luna august a anului trecut si pana de curand, adica pana pe 14 februarie, femeia “a pretins si ulterior a primit suma de 100.000 lei si produse alimentare, de la o persoana – ruda a doi inculpati trimisi in judecata pentru savarsirea infractiunii de omor” suma in schimbul careia i-ar fi lasat persoanei respective impresia ca ar avea influenta asupra magistratilor din cadrul Tribunalului Bistrita Nasaud, desemnati sa judece acea cauza.

Totodata, din cate rezulta din comunicatul DNA, si anul trecut fosta grefiera ar fi pretins si primit diferite produse alimentare, de la o alta persoana, pe care ar fi lasat-o sa creada ca ar avea influenta asupra unui magistrat, de aceasta data de la Judecatoria Bistrita.

sursa foto: clujust.ro

489 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger