AcasăNewsFosta fabrica „Matasea Populara” a fost mistuita de flacari VIDEO

Fosta fabrica „Matasea Populara” a fost mistuita de flacari VIDEO

Un incendiu puternic a cuprins, joi seara, fosta fabrica de confectii „Matatea Populara”. Trei persoane, ce erau inconjurate de flacari, au fost salvate in ultimul moment de catre pompieri.

(foto: Narcis Pop)

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, la fosta fabrica de confentii „Matasea Populara”, din Sectorul 2 al Capitalei. In urma anuntului facut in jurul orei 19.00, prin numarul unic de urgenta 112, la fata locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, o masina de descarcerare si de prin ajutor.

Acestia au intervenit in forta, salvand cu ajutorul autoscarilor trei persoane care se aflau in timpul incendiul in cladire.

„Este o interventie de durata. Initial incendiul se manifesta pe o singura latura, a fost observat tarziu. Accesul dificil al autospecialelor, lipsa hidrantilor in preajma locatiei, cel putin 50-100 de metri nu exista niciun hidrant functional. Au fost si trei persoane suprinse de incendiu care nu s-au putut autoevacua. Acestea strigau dupa ajutor, au fost observate si salvate de la  inaltime folosind o autospeciala”, a declarat Daniel Vasile, reprezentant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, citat de B1 TV.

Dat fiind faptul ca incendiul se manifesta cu putere, flacarile atingand pe alaturi si 30 de metri, la fata locului au fost trimise intariri, 11 autospeciale luptandu-se sa stinga focul ce risca sa se propage si la cladirile alaturate.

Acesta este al doilea incendiu de asemenea magnitudine dupa cel de la Moara lui Assan, ce aavut loc la inceputul lunii iunie. Atunci pompierii s-au luptat cu focul mai bine de 30 de ore, fiind necesara interventia a 16 autospeciale si a unui elicopter special.

[youtube]zlj58qYk10w[/youtube]

author avatar
Ionut Zgimbau
1.649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger