AcasăNewsFosta doamna Pandele si-a facut doua blocuri in Voluntari

Fosta doamna Pandele si-a facut doua blocuri in Voluntari

Adela (ex-Pandele) locuieste in casa edilului, chiar vizavi de Primarie

Adela Constantin, fosta sotie a lui Florentin Pandele, despre care „National” a dezvaluit ieri ca inca mai locuieste in casa edilului, deruleaza o afacere de doua milioane de euro in orasul Voluntari. Ea a ridicat doua blocuri cu apartamente de lux intr-o zona strategica, pe un teren ravnit de multi investitori.

Adela Constantin, care inca mai are domiciliul la Pandele acasa, a dat lovitura in afaceri

Femeia pe care edilul Pandele a inlocuit-o cu vedeta tv Gabriela Vranceanu Firea a dat lovitura in domeniul imobiliar, cu un ansamblu rezidential exclusivist construit in cea mai buna zona din orasul condus chiar de fostul ei sot.

Florentin Pandele este boss-ul oraselului de langa Capitala

Este vorba de o parcela situata chiar langa padure si la cativa pasi de hipermarketurile din localitate si de scoala. Cum a reusit Adela Constantin si partenerul ei de afaceri, Cristian Lazar, sa puna mana pe terenul respectiv, situat pe Str. Scolii, numerele 36-38-40, nimeni nu stie.

„Fosta familie” a primarului Pandele a ridicat in Voluntari un complex rezidential

Cert este ca, in plina criza financiara, fosta doamna Pandele a investit in domeniul imobiliar, alaturi de Lazar si de o anume Silvia Dascalescu, in varsta de 37 de ani, care detine compania Espaco. De altfel, Lazar este nu numai asociat cu Silvia Dascalescu, ci este si reprezentantul firmei acesteia, ocupandu-se de vanzarea apartamentelor.

Afacere de doua milioane de euro

Adela Constantin & Co. au ridicat doua blocuri de sase etaje, cu cate trei scari, numarul total al apartamentelor fiind 200, iar valoarea totata a acestora ajungand la doua milioane de euro. Pe langa cele doua blocuri, dezvoltatorii imobiliari au construit un supermarket, un ballroom si un centru fitness si Spa. Acesta din urma este detinut de firma Omnix Club SRL, ai carei asociati sunt Adela Constantin si baietii sai din casnicia cu primarul Pandele, Bogdan si Andrei. Investitia familiei lui Pandele continua cu patru terenuri de tenis, doua terenuri de handbal/tenis de picior, o piscina olimpica descoperita, o gradinita si un centru de echitatie, semn ca pusculita este inca plina.

author avatar
Narcis Voica
5.124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger