AcasăNewsAura Pohoata, "blonda lui Crin Antonescu", eliminata din Vocea Romaniei! VIDEO

Aura Pohoata, „blonda lui Crin Antonescu”, eliminata din Vocea Romaniei! VIDEO

Aura Pohoata, fosta consiliera a lui Crin Antonescu, a fost eliminata marti seara din concursul Vocea Romaniei, in urma unui duet alaturi de Cristian Sanda, cei doi avand de interpretat piesa „Cry me a river”.

Aura Pohoata a devenit celebra dupa ce a cantat in deschiderea concertului Bon Jovi din aceasta vara, impreuna cu trupa Stillborn din care face parte, dar si din activitatea sa politica, in calitate de consilier al lui Crin Antonescu – functie la care a renuntat acum ceva vreme.

Solista trupei Stillborna fost selectata pentru a participa la show-ul Vocea Romaniei, unde a reusit sa intre in echipa antrenata de Marius Moga, pentru ca in a doua etapa a concursului, sa interpreteze piesa „Cry me a river” in duet cu Cristian Sanda.

„Mi-a placut foarte mult la tine timbrul, din pacate mai tot timpul ai fost  sub ton”, i-a spus Loredana  Aurei. Dupa care si-a exprimat opinia vis-a-vis de prestatia lui Cristian: „Acuratetea ta vocala m-a impresionat si dexteritatea cu care ai atacat aceste inflexiuni pe care le-ai avut, oricum a fost un duet foarte interesant”.

VOCEA ROMANIEI: Brenciu a izbucnit in lacrimi la despartirea de o concurenta! VIDEO

VOCEA ROMANIEI: Una dintre concurente s-a speriat si s-a retras din concurs!

Dupa ce in prima etapa a concursului Aura i-a spus lui Brenciu ca oricand l-ar lua de barbat, acesta s-a comportat mai distant si rece fata de concurenta: „Mi-a placut senzualitatea cu care ai abordat  , domnisoara draga”, crede actorul.

In ceea ce il priveste pe Cristian Sanda, lui Brenciu i-a placut cum a interpretat partea a doua a melodiei: „Ai revenit puternic in partea a doua , atunci te-ai nascut tu pentru ca inainte ai fost sub mana ei, ai inceput sa simti si tu melodia, ati fost f echilibrati”, a spus cantaretul.

Desi juriul a fost destul de impresionat de prestatia Aurei, decizia finala i-a apartinut antrenorului Marius Moga care a ales sa renunte la Aura Pohoata.

„Aura, ai un timbru minunat, mi-ar face placere sa fac o melodie cu tine si cu trupa ta, dar la Vocea Romaniei aleg sa merg mai departe cu Cristian”, a spus Moga.

Aura Pohoata, “blonda lui Crin Antonescu”, vrea sa se marite cu Horia Brenciu! VIDEO

author avatar
Razvan Telegescu
2.152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger