AcasăNewsFosta castigatoare de Miss si sotul ei, impuscati mortal! Fiica lor, ranita...

Fosta castigatoare de Miss si sotul ei, impuscati mortal! Fiica lor, ranita in timpul atacului

Aflati intr-o vacanta idilica, Monica Spear, fosta castigatoare a consursului de frumusete Miss Venezuela 2004, si fostul ei sot au fost impuscati mortal, luni seara, iar fiica lor, in varsta de cinci ani, a fost ranita in momentul in masina le-a fosta atacata de niste hoti inarmati, potrivit politiei.

Fosta Miss, in varsta de 29 de ani, se afla intr-o excursie impreuna cu fostul ei sot, Henry Thomas Berry, in varsta de 39, si cu fiica lor, Maya – de cinci ani, atunci cand au fost implicati intr-un mic accident pe autostrada Valencia din Puerto Cabello. In timp ce asteptau o masina pentru remorcare, autovehiculul in care se aflau a fost atacat de niste hoti inarmati cu pistoale, potrivit politiei locale. Dar, cu toate ca s-au blocat in interiorul automobilului, pistolarii au deschis focul, ciuruindu-i pe cei doi fosti soti.

Familia indurerata a fostei Miss Venezuela, care a jucat in mai multe telenovele, sustine ca au rugat-o pe Monica in nenumarate randuri sa paraseasca Venezuela si sa se mute alaturi de ei in Statele Unite, dupa ce actrita a fost jefuita de sase ori, noteaza nbcnews.com.

[youtube]bepoMHOTcfY[/youtube]

Dupa ce a castigat titlul de Miss Venezuela , actrita a aparut in mai multe telenovele produse in Venezuela, ultimul film in care a jucat fiind „Passion Interzis” de la Telemundo. Fratele ei spune ca Monica obisnuia sa se foloseasca de faima ei mai mult pentru a ajuta oamenii decat pentru a se afisa pe covorul rosu. Ea a incercat sa traga un semnal de alarma in privinta violentei in familie si  s-a implicat intr-un proiect de ajutare a  persoanelor cu autism.

Fiica cuplului, care a fost ranita in picior in timpul atacului, este acum in stare buna, fiind inconjurata de familie si de prieteni.

Foto: Facebook

author avatar
Alina Costache
867 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger