AcasăNewsFost sef de puscarie, pensie de multinationala

Fost sef de puscarie, pensie de multinationala

Încasează 34.000 de lei luna

Fostul sef al Penitenciarului Colibasi, Gheorghe Balasoiu, este pensionarul din Romania care primeste cei mai multi bani din partea statului. Pensia sa lunara ajunge la 34.000 de lei, putin sub  8.000 de euro.

Încasează 34.000 de lei luna

Oare cum a ajuns Gheorghe Balasoiu la o asemenea pensie? Ei  bine, l-a ajutat foarte mult faptul ca in ultimul an de activitate a renuntat la concediu si a efectat multe deplasari in interes de serviciu, iar banii pentru acestea s-au adunat la salariul din ultima luna care intra in calcul pentru stabilirea pensiei. De asemenea, fostul sef de la Penitenciarul Colibasi a lucrat ultimele luni din activitate ca procuror la Curtea de Apel Pitesti, unde s-a asigurat ca pensia nu ii va fi modificata, potrivit unei note a departamentului de resurse umane al CSM. Procurorii, spre deosebire de restul bugetarilor, ies la pensie cu 80% din salariu. Pe locul doi ca valoarea a pensiei se afla un barbat din Bucuresti care incaseaza lunar 25.000 de lei.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.413 afisari

3 COMENTARII

  1. VA DATI SEAMA CE JUSTITIE E IN RO DACA LUATI IN COSIDERARE CATA INECHITATE SI LIPSA DE RATIONAMENT EXISTA IN CALCULUL PENSIILOR SPECIALE PT MAGISTRATI SI IMPOSTORII PARLAMENTARI.
    In Ro continua procesul de TRANZITIE catre o directie necunoscuta. Daca in UNELE din tarile membre ale CAER , dupa incheierea razboiului rece, TRANZITIA inseamna si un progres cat de mic, in Ro efectul LOVITURII DE STAT din dec 1989 este un soi de PARALIZIE A SOCIETATII care a codus la prabusirea TARII. Economia a fost distrusa la fel si subsistemele sistemului social ca; sanatatea, invatamantul, siguranta nationala, etc .Populatia a emigrat MASIV datorita programelor criminale facute de guvernanti si Parlament. Clasa politica postcomunista este alcatuita din grupari infractionale de crima organizata numite formatiuni politice care se tot regrupeaza in stil mafiot in numele inoiri partidelor. E posibil ca la sfarsitul acestui an in Ro sa aiba loc o REVOLUTIE ADEVARATA daca PARLAMENTUL nu devine o normalitate democratica cu 300 de parlamentari INTEGRI , FARA ACUZATII PENALE SAU INFRACTIONALE, FARA BARONI SAU OLIGARHI , confor rezultatului referedumului.

  2. Acestea sunt efectele așa zisului proces al comunismului efectuat de comunistul Băsescu. Pensii nesimțite pentru călăi, adică pentru milițienii care arestau sau băteau crunt pe cei care crâcneau împotriva regimului, pensii nesimțite pentru procurorii care arestau fără nici o bază legală, pensii nesimțite pentru judecătorii care condamnau la ani grei de temniță pe protestatarii regimului și, ultimii pe listă cu voia dumneavoastră, pensii nesimțite pentru securiștii care întrețineau un sistem de delațiune, de denunțuri, de calomnii care făcea viața de nesuportat. Deci, procesul comunismului = crimele politice, excesele de zel politice, abuzurile premiate cu pensii nesimțite. Halal proces! Mai bine nu se făcea pentru că e o rușine!!!

  3. Bai nene,este bataie de joc la adresa NOASTRA ,cu pensia asta a unui Comandant de Penitenciar!!!!…ce-a facut ,bai nene,omul asta?….NOI ce am lucrat o VIATA numai in CONDITII SPECIALE avem o amarata de pensie ,la care am contribuit cu suma mari de bani ,iar UNUL care a stat toata ziua ,are o asa pensie si unde mai pui ca NICI NU a cotizat pentru o asa pensie…..sa se faca ceva fratilor si sa se dea PENSIA pentru toti dupa Conditiile de munca in care ai muncit ,dupa contributitivitate si importanta muncii sociale …sa se respecte aceste 3 conditii si terminati cu asa zisele pensii speciale ,ce-i aberatia asta ?….Basescu se lauda ca a facut el Procesul Comunismului …ce proces?…sa aibe unul si altul ,pensii asa de mari ca au slujit Comunismul?….un pensionar UIMIT de ce pensie are un fost militian….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger