AcasăNewsFOST RUGBIST, batut cu scaunul in cap intr-un restaurant din Capitala VIDEO

FOST RUGBIST, batut cu scaunul in cap intr-un restaurant din Capitala VIDEO

FOSTUL RUGBIST dinamovist Alexandru Cristache a fost batut intr-un restaurant din Capitala de mai multi barbati, care l-au lovit in cap cu scaune si alte obiecte din local, doi dintre agresori fiind retinuti in urma unor perchezitii la locuintele acestora.

Incidentul a avut loc in 11 octombrie, intr-un restaurant de pe Soseaua Colentina, din Sectorul 2, fiind surprins de camerele de supraveghere din local.

Vineri, politistii au facut trei perchezitii la locuintele lui Andrei B. (25 de ani), Nicolae M. (25 de ani) si Emanuel D. (29 de ani), toti din Bucuresti. Anchetatorii au gasit la perchezitii doua pistoale si 14 cartuse cu bile detinute ilegal, trei sabii tip maceta cu lungimea de 60 de centimetri, un baston metalic telescopic cu lungimea de 50 de centimetri si doua boxuri metalice, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Andrei B. si Nicolae M. au fost retinuti de politisti si prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale – Politia Sectorului 2, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, precum si pentru detinere fara drept de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii.

Cazul a fost anchetat de politistii Sectorului 2 – Serviciul de Investigatii Criminale si ai Biroului de Investigatii Criminale – Sectia 7, fiind vizata activitatea infractionala a unui grup cu preocupari violente, ai carui membrii sunt cunoscuti ca avand legaturi de natura infractionala cu alte grupuri.

Incidentul a avut loc la putin timp dupa ce baschetbalistul american Chauncey Hardy a fost batut intr-un local din Giurgiu. Sportivul a murit la spitalul „Bagdasar – Arseni” din Bucuresti, la scurt timp dupa ce a fost operat.

[youtube]HRmimgUS3NI[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
1.061 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger