AcasăNewsFost procuror constantean, trimis in instanta pentru 500 de euro

Fost procuror constantean, trimis in instanta pentru 500 de euro

Din calitate de procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta va ajunge in fata magistratilor, dar ca inculpat.

In aceasta situatie se va afla Vasile Balaican, pe care procurorii DNA Constanta il cerceteaza, sub control judiciar, pentru trafic de influenta. In acelasi dosar va fi deferit justitiei si un alt barbat, acuzat de cumparare de influenta si cercetat in libertate. Cauza urmeaza sa fie judecata de catre magistratii Curtii de Apel Constanta, catre care, din cate precizeaza procurorii, a fost trimis dosarul.

Din rechizitoriul intocmit in cazul de fata rezulta ca in 2012, Balaican ar fi primit de la Razvan Dimoftache, in doua transe, suma de 500 de euro, pentru un presupus sprijin pe langa procurorul de caz dintr-un dosar al Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea, „asupra caruia a lasat sa se creada ca are influenta, dosar in care inculpatul Dimoftache Razvan era cercetat pentru comiterea unei infractiuni la regimul circulatiei, promitandu-i ca il va influenta pe procurorul de caz astfel incat acesta sa dispuna fata de Dimoftache Razvan o solutie favorabila”.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger