AcasăNewsFost primar trimis in instanta in legatura cu tabara de copii Navodari

Fost primar trimis in instanta in legatura cu tabara de copii Navodari

Nicolae Matei e trimis din nou in fata instantei de catre procurorii anticoruptie, de aceasta data intr-un dosar in care sunt cercetate trei persoane. Cauza va fi judecata de Tribunalul Constanta.

De aceasta data, in dreptul numelui fostului primar al orasului Navodari stau acuzatii de conflict de interese si abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Totodata, procurorii DNA ii acuza atat pe un fost secretar al orasului constantean, Stefan Ciocanel, cat si pe Neculai Dima, in calitate de reprezentant al unei firme, de complicitate la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Din aspectele din rechizitoriu, facute publice marti din directia procurorilor, rezulta, printre altele, ca „in calitate de primar al orasului Navodari, inculpatul Matei Nicolae, in perioada 2008-2011, beneficiind de sprijinul celorlalti doi inculpati, a desfasurat mai multe demersuri infractionale prin care a urmarit scoaterea abuziva a mai multor imobile din patrimoniul unei societati comerciale ce administra „Tabara de copii Navodari””.

DNA l-a mai trimis in judecata pe Matei in alte doua cauze, intr-una fiind si condamnat.

73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger