AcasăNewsFost politist din Constanta, arestat pentru viol. Este recidivist!

Fost politist din Constanta, arestat pentru viol. Este recidivist!

Cristian Dan Zagavii, un fost politist din Constanta, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol.

Zagavii a fost retinut dupa ce, pe 13 martie, a constrans o tanara, prin amenintarea cu acte de violenta, lovire si imobilizare, sa intretina cu el raporturi sexuale orale si normale.

Zagavii i-a provocat victimei leziuni care necesita pentru vindecare circa 3-4 zile de ingrijiri medicale. Cazul a ajuns pe masa magistratilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta, care au admis cererea anchetatorilor de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Conform ziuaconstanta.ro, fost politist, Zagavii a fost dat afara in 2002, dupa ce, in timp ce ancheta un caz de furt, a sustras un lantisor chiar din locuinta victimei.

Mai mult, Zagavii a fost acuzat in 2004 de viol. Atunci, barbatul lucra ca paznic la un hotel care se afla in renovare. Zagavii a fost acuzat de o tanara care a recunoscut ca a mers de buna voie cu el la hotel, dar a precizat ca nu a acceptat sa intretina raporturi sexuale, acestea consumandu-se sub amenintare.

In plus, Zagavii a fost acuzat de viol si in perioada in care inca era politist, dar in acel caz victima si-a retras plangerea.

author avatar
Cristi Ionita
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger