AcasăNewsFost magistrat din Pascani, retinut pentru 24 de ore

Fost magistrat din Pascani, retinut pentru 24 de ore

sursa foto: portal.just.ro

Procurorii DIICOT anunta retinerea pentru 24 de ore a lui Viorel Maftei, fost magistrat la Judecatoria Pascani.

sursa foto: portal.just.ro

Maftei este banuit de comiterea mai multor infractiuni comise in favoarea unor interlopi celebri din zona.
Maftei a fost retinut dupa ce procurorii DIICOT au efectuat mai multe perchezitii sambata seara. Fostul presedinte al Judecatoriei Pascani a fost retinut de procurori alaturi de alte trei persoane printre care si un politist. Toti cei patru urmeaza a fi prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Personajul principal al dosarului este judecatorul Dan Anton, de la Curtea de Apel Iasi. Acesta este acuzat ca a primit 200.000 de lei si produse alimentare pentru admiterea unei contestatii in anulare pentru doi condamnati definitiv.

Deocamdata, insa, procurorii DIICOT nu au reusit sa confirme implicarea lui Anton in dosar, astfel ca acesta a fost lasat sa plece si urmeaza sa fie audiat din nou luni.

Au existat informatii ca aparatorii unor interlopi ar fi avut posibilitatea sa-l determine pe Dan Anton sa dea o solutie favorabila intr-un caz de trafic de persoane, dar procurorii inca nu au putut stabili exact relatia dintre interlopi si magistrat.

author avatar
Cristi Ionita
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger