AcasăNewsFost director RADET, verdict sumbru pentru români. Cât va costa întreținerea în...

Fost director RADET, verdict sumbru pentru români. Cât va costa întreținerea în București, la un apartament cu 3 camere

caloriferDebranșări pe bandă rulantă la RADET! Bucureștenii s-au săturat să plătească pentru a sta în frig

Radu Opaina, fost director al RADET, spune că în contextul în care preţul gigacaloriei a crescut de 2,5 ori, românii vor plăti cel puţin dublu la întreţinere la iarnă.

„Asta este o altă latură a nenorocirilor (plata întreținerii – n.r.). Vor avea căldură unii, vor avea apă caldă, dar prețurile, costurile, vor fi duble”, a declarat Radu Opaina, potrivit Gândul.

Românii vor plăti și 1.000 lei pe lună

Opania a preconizat care vor fi prețurile în București pentru un apartament de trei camere. Mai exact, acesta spune că pentru un apartament de trei camere se vor plăti 1.000 de lei pe lună.

„Trei camere, trei persoane, standard, dacă plăteai anul trecut cinci milioane, cinci milioane cinci sute (550 lei – n.r.), acum se plătește undeva la zece milioane (1.000 de lei – n.r.)”, a declarat Radu Opaina.

De asemenea, consilierul general la Primăria Capitalei, Marius Pavel, a vorbit la rândul său despre aceste costuri. În opinia sa, prețurile pentru căldură la iarnă vor fi „mai mult decât duble”.

„Vor fi mai mult decât duble (prețurile – n.r.), de două ori jumătate, a crescut prețul. La 1 aprilie, la propunerea primarului general, a fost crescut prețul gigacaloriei de 2,5 ori, care s-ar putea să crească. Așa că, declarația primarului general că nu crește prețul gigacaloriei este o mică minciună, ca să o definesc foarte blând”, a declarat și Marius Pavel.

author avatar
Andreea Vlad
516 afisari

3 COMENTARII

  1. Radet este un sistem sovietic de incalzire care trebuie desfintat, dat la fiare vechi, terenul vandut si salarii compensatoare date angajatilor. Solutia ar fi centralele de scara de bloc ajutate de panouri solare pt. incalzire.

  2. Fite de Bucuresteni nu traiti ca noi in provincie…aveti de toate gunoaie sobolani si alte bunatati…..!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger