AcasăNewsFost consilier prezidential: "Traian Basescu nu va participa la Congresul PMP"

Fost consilier prezidential: „Traian Basescu nu va participa la Congresul PMP”

Adrian Radulescu, fostul consilier al lui Traian Basescu, a anuntat ca fostul presedinte al Romaniei nu va participa, duminica, la Congresul Partidului Miscarea Populara.

S-a demonstrat ca PMP este partidul preferat al lui Traian Basescu si s-a spus chiar ca fostul presedinte al Romaniei va deveni liderul Partidului Miscarea Populara, insa planurile „popularilor” s-au destramat mai ales dupa scandalul izbucnit in jurul Elenei Udrea.

Adrian Radulescu, fost consilier prezidential si candidat la functia de vicepresedinte al PMP, a anuntat deja ca „popularii” s-au resemnat cu ideea ca vor trebui sa se descurce fara cele mai importante „guri de tun”, Elena Udrea si Traian Basescu.

„In mod sigur Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, nu va fi prezent la Congresul PMP de duminica. Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca partidul trebuie sa traiasca fara Traian Basescu si fara Elena Udrea”, a fost mesajul transmis de Adrian Radulescu, anunta dcnews.ro.

Totusi, Adrian Radulescu este sigur ca Traian Basescu va sustine partidul din exterior si il va creste in sondaje la momentul potrivt. „Cand va fi momentul, numele lui Traian Basescu va ridica partidul in sondaje. Deocamdata nu este momentul. Acum, partidul trebuie sa se consolideze, sa-si faca structuri teritoriale la nivel judetean si comunal si apoi discutam. Acum degeaba ar veni presedintele. Cu siguranta nu va veni Traian Basescu acum in partid, ci va sustine partidul din exterior”, a afirmat Adrian Radulescu.

Partidul Miscarea Populara isi alege, duminica, noua conducere, dupa ce Elena Udrea s-a autosuspendat din partid, avand probleme cu legea. Pentru functia de presedinte candideaza Eugen Tomas, iar secretar general ar putea deveni Dorel Onaca, un apropiat al lui Traian Basescu.

author avatar
Cristi Ionita
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger