AcasăNewsFost comisar al Garzii Financiare, gasit cu avere nejustificata

Fost comisar al Garzii Financiare, gasit cu avere nejustificata

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate anunta ca au constatat existenta unei diferente nejustificate intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Constantin Tanase, fost comisar in cadrul Garzii Financiare Constanta.

Inspectorii au luat la puricat averea acumulata de fostul comisar si de rudele acestuia in perioada 2000-2011 si au descoperit ca fostul angajat al Garzii Financiare nu poate justifica aproape 1,2 milioane de euro.

In aceste conditii, inspectorii Agentiei Nationale de Integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Constanta, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Constantin Tanase, impreuna cu familia, in perioada exercitarii functiei publice.

Conform ziuaconstanta.ro, Constantin Tanase este tatal Simonei Anastasia Tanase, tanara condamnata la trei ani de inchisoare, cu suspendare, dupa ce, in 2010, l-a accident grav, pe trecerea de pietoni, pe Gheorghe Chioaru, un pensionar care si-a pierdut un picior in urma accidentului respectiv.

author avatar
Cristi Ionita
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger