AcasăNewsFost campion national la atletism, gasit mort in hotel

Fost campion national la atletism, gasit mort in hotel

Dumitru Mihailescu, fostul sportiv caruia apropiatii ii spuneau Misu

Dumitru Mihailescu, fost campion national la atletism si un om apreciat in marea familie a Clubului Sportiv „Farul” Constanta, a pierit fulgerator.

Dumitru Mihailescu fostul sportiv caruia apropiatii ii spuneau Misu

Cunoscutii au ramas fara grai cand au aflat cum a sfarsit barbatul care, luna viitoare, urma sa implineasca 65 de ani si sa iasa la pensie. Din pacate, Mihailescu nu a mai apucat sa se bucure de perioada pe care avea sa o petreaca alaturi de cei dragi, dupa retragerea din munca. A parasit subit aceasta lume, lasand in urma multa durere.

Fostul sportiv, care lucra ca expert sportiv in cadrul clubului constantean, ar fi murit in somn, in dimineata primei zile a saptamanii. Si-a gasit sfarsitul intr-un hotel din Poiana Brasov, unde isi petrecea concediul.

Vestea rea a cazut ca un trasnet asupra familiei, dar si a celor care lucrasera alaturi de Dumitru Mihailescu. Colegii au adresat condoleante familiei fostului om de sport. „Dupa mai bine de 40 de ani, timp in care a activat la club ca sportiv, antrenor, metodist, director si expert sportiv (Dumitru Mihailescu-n.n) a incetat activitatea brusc, cu 20 de zile inainte de pensionare (…) Vei ramane vesnic in inimile noastre. Dumnezeu sa te aiba in paza !”, au transmis, intre altele, reprezentantii Clubului Sportiv „Farul” Constanta, intr-un mesaj.

author avatar
Bogdan Borcea
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger