AcasăNewsFortuna, sancționată pentru nerespectarea normelor privind incendiile: și-a pus angajații și clienții...

Fortuna, sancționată pentru nerespectarea normelor privind incendiile: și-a pus angajații și clienții în pericol (P)

Neregulile de la operatorul de jocuri de noroc Fortuna Entertainment Group – FEG, care reunește casele de pariuri Casa Pariuririlor și Fortuna, scoase la iveală de serialul deschis de Playresponsibly, sunt la toate nivelurile: atât tehnic (cazul francizatului care a jucat la pariuri fără să pună banii în casierie), cât și la nivel administrativ.

Anumite agenții în care își desfășoară activitatea operatorul nu respectă normele pentru protecția incendiilor, astfel că ISU a intrat pe fir. Angajații lucreză în condiții periculoase, fiindu-le pusă viața în pericol, situațiile privindu-i în mod direct și pe clienți. De obicei, agențiile sunt situate la parterul blocurilor, iar dacă ar lua foc, riscul de distrugere al clădirilor și al locuințelor este sporit.

În urma controalelor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a constatat mai multe nereguli la societatea care administrează Casa Pariurilor, Hattrick Bet SRL. Instituția statului a aplicat sancțiuni și a cerut remedierea situațiilor periculoase într-un anumit interval de timp, în caz contrar existând posibilitatea închiderii agențiilor periculoase.

În urma celor constatate, a fost luată măsura sancționării contravenționale a operatorului economic cu privire la deficiențele constatate pe linia apărării împotriva incendiilor. De asemenea, s-a stabilit un terment concret de răspuns la adresa noastră, din care să rezulte că toate încălcările la axctele normative ce reglementează activitatea de apărare împotriva incendiilor au fost remediate”, se arată în răspunsul oferit de instituție, pe care vi-l prezentăm.

Playresponsibly a solicitat în repetate rânduri un răspuns de la Fortuna, dar compania preferă să stea în umbră. Vom publica punctul de vedere al FEG, atunci când îl vom avea.

author avatar
Andrei Coman
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger