AcasăNewsFortele de ordine, pregatite pentru razboaie de strada!

Fortele de ordine, pregatite pentru razboaie de strada!

Dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate inca dinainte de Pasti, fortele de ordine s-au pregatit intens pentru o „vara fierbinte”. Desigur, nimeni nu a inteles la momentul respectiv ce naiba i-ar putea apuca pe romani odata cu jumatatea lunii iunie sa iasa sa faca taraboi in strada, dar cum rugamintea pentru niste antrenamente intense de „gherila urbana” venea din partea instructorilor americani, cei responsabili s-au conformat.

Manifestatiile violente din Piata Universitatii se pot repeta oricand

Iata insa ca ultimele miscari politice au inceput sa dea apa la moara adeptilor „teoriei conspiratiei”. Mai ales ca, pentru perioada urmatoare, sunt asteptate ample miscari de protest care vor avea loc in marile orase. Asa ca „scenariul” dupa care s-au desfasurat antrenamentele din urma cu doar cateva luni are acum toate sansele sa se transforme in realitate.

Ca pentru Ucraina

15.04.2015 - Național a dezvăluit scenariul unor viitoare confruntări de stradă

In cadrul amplelor manevre militare facute de catre partenerii americani pe teritoriul tarii noastre, drept reactie a escaladarii conflictului din Ucraina, mai multi instructori de peste Ocean i-au pregatit pe militarii nostri. Toate bune si frumoase, numai ca nu a fost vorba nici de cursuri de pilotaj, nici macar de exercitii de infanterie, ci de interventii in forta in cazul unor manifestari violente de strada. Asa ca, invaluiti de gaze lacrimogene, membrii diverselor structuri din cadrul fortelor de ordine au repetat cum se foloseste traditionalul nostru „pulan”, la adapostul scuturilor de protectie, in asemenea conditii. Si chiar daca multi dintre cei implicati credeau la acel moment ca americanii chiar s-au ticnit, iata ca acum privesc cu alti ochi toate acele exercitii tactice. Chiar daca spera inca sa nu fie folositi sa transpuna in practica ceea ce au invatat despre cele mai moderne metode de interventie in cazurile de „gherila urbana”.

 

author avatar
Toni Matei
1.265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger