AcasăNewsFormularul 600. Noul ministru de Finante, anunt de ultima ora

Formularul 600. Noul ministru de Finante, anunt de ultima ora

Pana cand se va gasi o solutie finala in cazul controversatului Formular 600 (Declaratia 600), noul ministru al Finantelor ii sfatuieste pe romani sa nu mai bata drumul pana la ghiseele Fiscului, pentru a-l depune.

Recent instalat in fotoliul de ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici a venit cu noi mentiuni pe acest subiect atent urmarit in ultimele saptamani, indeosebi pentru faptul ca au fost numeroase neclaritati in privinta Formularului in cauza. „Pentru sedinta de maine (miercuri-n.r) va fi deja pe masa Guvernului o ordonanta de urgenta prin care vom amana acest formular. Pana la final de martie. Timp in care o sa gasim cea mai buna solutie (…). Si in aceasta perioada nimeni nu trebuie sa mai depuna niciun fel de formular 600. (…) Dn moment ce noi spunem, foarte clar, ca vom gasi o solutie pentru a nu se mai depune acest formular, nu are rost ca cineva sa stea pe drumuri pentru a depune un astfel de formular”, a sustinut ministrul Teodorovici.

De altfel, seara trecuta, dupa ce Executivul a depus mandatul la Cotroceni, ministrii au avut o prima intrevedere de lucru cu Viorica Dancila, prilej cu care premierul i-a cerut lui Teodorovici ca pana azi sa-i „prezinte solutia pentru rezolvarea Formularului 600”.

sursa foto: Facebook/Eugen Teodorovici

433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger