AcasăNewsForbes il vede pe Obama cel mai puternic om al lumii

Forbes il vede pe Obama cel mai puternic om al lumii

Obama, Merkel, Putin, cei trei care au speriat lumea

Forbes a realizat topul celor mai puternici oameni ai lumii si l-a asezat pe presedintele american, Barack Obama, in frunte.

Obama, Merkel, Putin, cei trei care au speriat lumea

Pe presedintele rus, Vladimir Putin, care le-a stricat „occidentalilor” toate strategiile in care Rusia nu era inclusa, l-a pus pe locul trei. Iar intre ei, a facut-o sendvis pe Angela Merkel, acuzata la inceputul carierei ei ca este „omul lui Putin”. Dar pe care Forbes o numeste „coloana vertebrala a Europei”.

Revista americana a apreciat ca Obama a castigat „in mod decisiv” alegerile prezidentiale, astfel devenind „liderul lumii libere”.

Cat despre Putin, editorii Forbes l-au infierat astfel: „ Acesta a castigat putere pentru ca isi arata in mod frecvent forta,  asa cum face cand ii trimite la inchisoare pe cei care manifesta impotriva lui”.

author avatar
Adina Mutar
75 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger