AcasăNewsFondul Proprietatea ii imbogateste constant pe straini

Fondul Proprietatea ii imbogateste constant pe straini

Georgia Van Dusen detine 6.3% din Fondul Proprietatea

Actiunile Fondului Proprietatea au atins un nou maxim la deschiderea tranzactiilor de ieri. Valoarea acestor titluri a urcat cu pana la 1,3% la inceputul sedintei.

Georgia Van Dusen detine 6.3% din Fondul Proprietatea

Actiunile Fondului Proprietatea au fost cele mai tranzactionate, cu transferuri de 21,3 milioane lei, si au asigurat 63% din rulajul bursei. Pretul acestor titluri a crescut initial cu 1,3%, atingand ulterior un plus de 0,87%,  iar valoarea a ajuns la 0,524 lei/unitate.

Acest lucru nu poate decat sa-i bucure pe actionarii Fondului Proprietatea, printre care si Georgia Palade van Dusen, nepoata fostului industrias Nicolae Malaxa. Ea vandut in luna ianuarie aproape 36 milioane de actiuni primite de la Fond, pentru 15 milioane lei (3,4 milioane euro).  Oricum i-au mai ramas inca 6,3% din totalul actiunilor emise de Fond, reprezentand peste 800 de milioane de lei in prezent.

author avatar
Arpad Dobre
375 afisari

1 COMENTARIU

  1. Măi nea Arpad, Georgia Palade van Dusen e mai româncă decât tine, e nepoata lui Malaxa deci fica ficei lui Malaxa şi a lui George Emil Palade singurul român care a luat premiul Nobel, pentru unul ca tine românii sunt străini în ţara lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger