AcasăNewsFocuri de armă într-un mall din Voluntari. Individul periculos este în libertate...

Focuri de armă într-un mall din Voluntari. Individul periculos este în libertate și căutat de polițiști

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, angajat alunui centru comercial din localitatea Voluntari, de lângă București este căutat de polițiști după ce a tras mai multe focuri de armă.

După ce a tras cu arma, individual s-a urcat într-un autoturism și a plecat în trombă.

Zeci de martori au fost îngroziți, încercând să se adăpostească pe unde au putut de teama unui eventual conflict în care ar fi putut fi victime.

Reacția IPJ Ilfov după incidentul din mall

Momentan nu se cunoaște care e motivul care l-a determinat pe bărbat să folosească arma din dotare, însă oamenii legii au datoria să afle.

„La data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului s-au deplasat, imediat, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase”, a transmis biroul de presă al IPJ Ilfov.

Pistolarul din mall este căutat de zeci de polițiști

Deocamdată, bărbatul este în libertate, dar zeci de polițiști încearcă să-i dea de urmă.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani ar fi folosit o armă neletală, iar în urma incidentului nu a fost rănită nicio persoană.

„De asemenea, din primele verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă în interiorul societăţii. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană”.

Polițiștii din Ilfov încearcă să îl depisteze pe bărbat, după care se va stabili situația de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

author avatar
Eli Dan Davidescu
357 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger