AcasăNewsFocuri de armă într-un autobuz din Capitală. Au intervenit mascații antitero

Focuri de armă într-un autobuz din Capitală. Au intervenit mascații antitero

autobuzFocuri de armă într-un autobuz din Capitală. Au intervenit mascații antitero

Un autobuz a fost vandalizat sâmbătă noaptea în București. S-au tras focuri de armă asupra mijlocului de transport în comun și au intervenit mascații antitero.

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopții în zona Cuţitul de Argint din sectorul 4 al Capitalei.

Autobuzul STB, atacat cu un pistol de airsoft

Un autobuz al Societăţi de Transport Bucureşti care se retrăgea spre depou a fost atacat în jurul orei 23.15 cu focuri de armă de un autor necunoscut.

Urmare a incidentului, geamul uşii din mijloc a autobuzului a fost complet distrusă de gloanţe, la fel şi un geam. Din fericire, în respectivul autobuz nu se afla nicio persoană.

Sosiţi imediat la faţa locului, luptătorii Brigãzii Antiteroriste a SRI au izolat zona, în vreme ce alte trei echipaje ale Secţiei 14 Poliţie au demarat cercetările în vederea depistării persoanei care a tras în autobuz.

Din primele cercetări efectuate de criminalişti se pare că autobuzul STB a fost atacat cu un pistol de airsoft.

În interiorul mijlocului de transport în comun, ar fi fost gãsite mai multe bile din plastic dur care ar fi putut provoca rănirea vreunei persoane în cazul în care autobuzul avea pasageri.

Conform poliţiştilor cel mai probabil, trăgătorul este o persoană aflată într-un bloc din vecinătatea intrării în Parcul Carol.

author avatar
Andreea Vlad