AcasăNewsFocuri de arma in Las Vegas: 50 de morti si sute de...

Focuri de arma in Las Vegas: 50 de morti si sute de raniti (VIDEO)

Sunetele unor focuri de arma auzite in zona in care se desfasura un concert au iscat panica, in Las Vegas, in randul oamenilor care venisera sa asculte muzica, in apropierea cazinoului Mandalay Bay.

 


UPDATE 4: Noi cifre venite din partea autoritatilorlocale indica faptul ca sunt peste 400 de persoane care au ajuns pe mana medicilor, dupa atacul armat de duminica seara, din jurul orei locale 22.

UPDATE 3: Din pacate, pe masura ce trec orele, creste bilantul negru, de dupa masacrul din Las Vegas. Astfel, politia locala transmite ca sunt 50 de morti si peste 200 de persoane ranite.

Intre timp, s-a transmis ca a fost localizata si femeia al carei nume fusese pronuntat de catre reprezentantii legii, de la care sperau sa obtina informatii relevante in cazul de fata, dar si ca au fost identificate cele doua autoturisme cautate, ca urmare a episodului sangeros.

UPDATE 2: Seriful local anunta ca sunt cel putin 20 de decese si peste 100 de persoane ranite. Totodata, se transmite si ca atacatorul – care a fost gasit mort – era american. Numele acestuia din urma nu a fost facut public pana la momentul de fata.

UPDATE 1: „La momentul de fata nu credem ca mai sunt si alti atacatori”, au transmis reprezentantii politiei, via Twitter.

UPDATE: Politia locala a anuntat ca un suspect a fost impuscat, i-a sfatuit pe oameni sa evite zona.

Totul s-a intamplat duminica seara tarziu, ora locala, in cursul acestei dimineti, conform orei Romaniei, in Las Vegas, mai exact in zona cazinoului Mandalay Bay. Cand au realizat ca, pe langa muzica, se aud si zgomotele unor gloante, trase din ceea ce parea a fi o arma automata, chiar in timp ce pe scena se canta, oamenii au inceput sa tipe. Unii au incercat sa fuga, altii s-au trantit la pamant, in speranta ca se vor putea feri de pericol. Din pacate, sunt cel putin doi morti si 24 de raniti, pe fondul acestui incident, din cate anunta CNN.

Atentie, imagini socante!

[youtube]mtthm3T6scE[/youtube]

[youtube]zodiGpCdBzQ[youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger