AcasăNewsFocuri de arma in apropierea cladirii in care se afla biroul premierului...

Focuri de arma in apropierea cladirii in care se afla biroul premierului turc!

Politia turca a intrat din nou in alerta, miercuri la amiaza, ca urmare a unui incident grav, produs in apropierea Palatului Dolmabahce.

Dupa seria atacurilor indreptate asupra oamenilor legii, in decursul ultimelor saptamani, de aceasta data in apropierea palatului amintit au fost auzite mai multe focuri de arma. Din fericire, de aceasta data nu exista informatii privind eventuale victime.

Mai precis, incidentul s-ar fi produs, scrie presa locala, in zona uneia dintre gheretele in care se aflau agentii care asigura paza imobilului respectiv. Pe langa faptul ca au tras in directia cladirii palatului, suspectii – cel putin doi la numar- ar fi si aruncat un dispozitiv exploziv, cel mai probabil o grenada, inainte de a fi imobilizati. Doua persoane au ajuns deja pe mana politistilor, potrivit  HurriyetDailyNews. Acestea urmeaza sa fie audiate.

Situatia a fost tratata cu si mai multa atentie, cu cat este vorba despre incinta care gazduieste si birourile premierului in care acesta isi desfasoara activitatea, in perioada in care se afla in acest oras, nemaivorbind despre faptul ca Palatul Dolmabahce reprezinta unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Istanbul, fiind un muzeu trecut ca punct de reper pe itinerariul turistilor care aleg ca destinatie de vacanta partea europeana a metropolei turcesti.

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger