AcasăNewsUPDATE Focsani: Preotul injunghiat in biserica a murit. Agresorul, cautat de politie

UPDATE Focsani: Preotul injunghiat in biserica a murit. Agresorul, cautat de politie

Preotul Tudor Marin a murit dupa ce a fost injunghiat in biserica in care slujea, in Focsani (foto: monitorulvn.ro)

UPDATE: Preotul injunghiat in biserica a murit. Potrivit presei locale, parintele se numea Tudor Marin, avea 65 de ani, si slujea la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, din centrul orasului Focsani.

Un preot a fost injunghiat, sambata dimineata, intr-o biserica din centrul orasului Focsani. Barbatul este in stare foarte grava. Agresorul a fugit si este cautat de politisti.

 

Preotul Tudor Marin a murit dupa ce a fost injunghiat in biserica (foto: monitorulvn.ro)

Violenta extrema intr-o biserica din Piata Unirii din Focsani. Un preot a fost injunghiat in piept, sambata dimineata, dupa slujba. Starea acestuia este grava, iar medicii de al Ambulanta incearca sa ii salveze viata, potrivit RealitateaTV.

Preotul injunghiat mortal la Focsani, socrul sindicalistului Vasile Marica

„Dupa terminarea slujbei a venit un barbat si i-a cerut preotului sa-i citeasca ceva din Biblie si l-a injunghiat cu ceva in timp ce statea asezat pe scaun. Am strigat “hotii” si am iesit sa cer ajutorul gardienilor publici. Nu l-am mai vazut prin biserica pe acest barbat”, a povestit o femeie care se afla in biserica la momentul agresiunii, potrivit Ziarul de Vrancea.

Agresorul a fugit imediat dupa ce l-a injunghiat pe preot. Politia incearca la aceasta ora sa il gaseasca. Pentru moment nu sunt cunoscute motivele pentru care barbatul a savarsit acest act de violenta.

author avatar
Cristina Stefan
1.644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger