AcasăNews"Foamea de putere". Dăncilă îl somează public pe Iohannis

„Foamea de putere”. Dăncilă îl somează public pe Iohannis

Premierul interimar a condus, luni, o a doua ședință de Guvern, după ce moțiunea de cenzură inițiată de PNL a trecut de Parlament.

Prilej cu care, incă de la începutul reuniunii echipei interimare de la Palatul Victoria, a adus în discuție absența unui program de guvernare și i-a atacat pe președinte și pe reprezezentanții partidului care au depus moțiunea și care îl susțin pe Klaus Iohannis în cursa pentru un al doilea mandat la Cotroceni. „În lipsa unui program de guvernare și în lipsa unui plan concret pentru români și România din partea PNL, Klaus Iohannis face ceea ce ne-a obișnuit pe toți de cinci ani – trage de timp și încearcă să distragă atenția de la acest lucru aruncând în spațiul public jigniri. Însă ceea ce îngrijorează este foamea de putere a acestui om și lipsa de viziune a celor care îl înconjoară. (…) Îi somez public pe candidatul Iohannis și pe gălăgioșii lideri ai PNL să abandoneze discursul urii și al jignirilor la adresa cetățenilor și să se concentreze pe creionarea unui program de guvernare. Dacă nu sunt în stare, să spună public și să își asume că au dat jos un guvern doar din considerente electorale”, a susținut Viorica Dăncilă, în startul ședinței de luni a Executivului.

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari

1 COMENTARIU

  1. GUVERNE DE TAMPITI DE IRESPONSABILI DE INCONSTIENTI AU DISTRUS ROMANIA IN 30 DE ANI SI AU INDATORAT ROMANIA PENTRU 5-6 GENERATII ,numai in 2019 in 10 luni datoria externa a Romaniei a crescut cu 9 MILIARDE EURO !!!!!!!!!!!!!!!!! .
    MAI NENOROCITILOR MAI DERBEDEILOR ,MAI HAIMANALELOR ASTA NUMITI VOI GUVERNARE ??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger