AcasăNewsFMI avertizeaza ca lumea nu a iesit din "zona de pericol" economic

FMI avertizeaza ca lumea nu a iesit din „zona de pericol” economic

fmi-atac-cibernetic

In pofida ameliorarii constatate in ultimele saptamani de pe pietele financiare, lumea inca nu a iesit din „zona de pericol” a avertizat vineri Fondul Monetar International, care a lansat Europei un apel la adoptarea „unei strategii de crestere”.

fmi-atac-cibernetic„Riscurile sunt astazi mai mici, dar nu au disparut”, a precizat Jose Vinals, directorul Departamentului pentru pietele internationale al FMI, la incheierea unui seminar desfasurat in statiunea balneara uruguayana Punta del Este.

Vinals a salutat politicile anticriza in vigoare in tarile din Uniunea Europeana, dar a facut apel la aceste tari „sa adopte si alte masuri si sa stabileasca o strategie de crestere”.

Potrivit responsabilului FMI, este necesar „sa se puna in aplicare o strategie suficient de solida pentru a stabiliza situatia care sa permita restabilirea increderii printre toti protagonistii economici si financiari”.

Seminarul din Punta del Este (140 de km de Montevideo) a reunit de miercuri pana vineri peste 60 de reprezentanti ai bancilor centrale din America Latina, Asia, Europa si SUA.

author avatar
Ciprian Purice
94 afisari

1 COMENTARIU

  1. CEL MAI MARE PERICOL PENTRU OMENIRE SUNTETI VOI CAMATARILOR,….ATUNCI CAND ACEASTA TARA DE CANALII SI DERBEDEI VA FI DISTRUSA LUMEA VA SCAPA SI DE VOI NESIMTITITLOR…CAMATARI SI BANDITII ACEASTA TREBUIE SA FIE DEVIZA VOASTRA SRISA PE FRONTISPICIUL ..FIRMEI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger