AcasăNewsFemeia care canta de mai bine de o saptamana a fost externata!...

Femeia care canta de mai bine de o saptamana a fost externata! “Doctorii mi-au dat-o acasa asa”

Femeia care a uimit cadrele medicale din Botosani, dupa ce in urma unui soc a inceput sa cante continuu, si nu s-a mai oprit de mai bine de o saptamana, a fost externata de medici. Sotul a apelat la ajutorul jurnalistilor.

Sotul femeii care de o saptamana nu s-a mai oprit din cantat decat atunci cand doarme, nemultumit de faptul ca medicii de la Spitalul Judetean Mavromati, din Botosani, nu au descoperit inca de ce sufera partenera lui de viata, a apelat la ajutorul echipei “Un show pacatos”. Barbatul spune ca in ultimele zile, de cate ori se ducea in vizita la Valeria o gasea sedata, motiv pentru care a decis sa o ia acasa, pe semnatura proprie.

“Am zis ca decat sa moara in spital, mai bine sa moara acasa. Eu cand am internat-o la diabetici nu am internat-o cu cantarea asta. Eu cand am adus-o acasa a inceput a i se nazari. Vedea oameni cu coarne, pana a ajuns in starea in care este acum.

De 16 ani ea nu mai bea nimic. Nu avem nici vie, nu avem nimic. De cate ori m-am dus la ea la spital am gasit-o dormind, asa ca le-am zis sa o externeze. Am semnat eu pentru ea”, a povestit sotul femeii, intr-o inetventie in direct la “Un show pacatos”.

De asemenea, barbatul le-a povestit jurnalistilor ca femeia se opreste din cantat atunci cand doarme si atunci cand este hranita, asa ca nu risca sa se inece atunci cand se alimenteaza.

author avatar
Alina Costache
4.304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger