AcasăNewsFlutur: "PDL nu cade, nu se inclina si nu cedeaza, indiferent de...

Flutur: „PDL nu cade, nu se inclina si nu cedeaza, indiferent de ce frunze cad”

Prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sambata, la Consiliul Judetean de Coordonare al PDL Suceava, ca aceasta organizatie va fi nucleul politicii de centru dreapta in perioada urmatoare si a subliniat ca „PDL nu cade, nu se inclina si nu cedeaza” indiferent de ce frunze cad.

Flutur a spus ca organizatia suceveana a PDL este o forta si va deveni nucleul de stabilitate al politicii de centru dreapta din tara in perioada urmatoare.

Prim-vicepresedintele PDL le-a reamintit democrat-liberalilor suceveni ca din Suceava a inceput consolidarea dreptei politice si a subliniat ca in judet Alianta DA nu a disparut si este acum in PDL. „Indiferent de ce frunze cad, de ce muguri apar, PDL Suceava traieste, este puternica. Mergem in alegeri cu sigla PDL si nu fugim. Ne cantarim in alegeri sub sigla PDL pentru ca vrem sa continuam proiecte in judetul Suceava”, a spus Flutur.El a aratat ca de la Suceava vrea sa transmita un mesaj de stabilitate si de mobilizare pentru PDL.

„Suntem masinaria electorala cea mai importanta. Nimeni nu ne egaleaza. Am castigat toate alegerile. PDL nu cade, nu se inclina si nu cedeaza, iar testul alegerilor locale va fi un test al fortei pentru o reconstructie a dreptei in jurul PDL”, a spus Gheorghe Flutur.

El a mai aratat ca doreste sa-si provoace colegii din PDL ca dupa alegerile locale sa fie coagulate toate fortele de centru-dreapta din Romania care doresc modernizarea statului.

In cadrul sedintei Consiliului Judetean de Coordonare al PDL Suceava a fost validata candidatura lui Gheorghe Flutur pentru un nou mandat de presedinte al CJ Suceava si 114 candidati la primarii.

author avatar
Ciprian Purice
116 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger