AcasăNewsFlutur: "Miscarea Populara e o stare de spirit ce pluteste in aer...

Flutur: „Miscarea Populara e o stare de spirit ce pluteste in aer de mult”

Prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, joi, la Iacobeni, ca Miscarea Populara este o stare de spirit ce pluteste in aer de mult si care va trebui sa se contrapuna USL, care reprezinta „miscarea nepopulara”.

Flutur a declarat, intr-o conferinta de presa, ca Miscarea Populara, din care trebuie sa faca parte forte politice si civice, este o stare de spirit ce pluteste in aer de mult. „Miscarea Populara va trebui sa se contrapuna USL, care reprezinta miscarea nepopulara. PDL si UNPR au obligatia sa mobilizeze si alte forte care sa li se alature”, a spus Flutur.

Miscarea Populara agita spiritele in PDL. Vezi declaratiile liderilor!

El a apreciat ca „nucleul dur” al Aliantei Dreptate si Adevar este acum in PDL, iar UNPR este un partid care lupta si el pentru modernizarea tarii. „Cred ca Miscarea Populara e binevenita pentru perioada urmatoare si cred in ea”, a spus Flutur.El a mai declarat ca UDMR va ramane un aliat constant al PDL.

„UDMR va ramane un aliat constant al nostru. Un aliat stabil si de nadejde, oameni cu care dorim sa guvernam si pe mai departe”, a spus Flutur. In ceea ce priveste strategia pentru alegerile locale, el sustine ca PDL nu a discutat inca cu UNPR strategia pentru alegerile locale, dar ca o va face.

„Deocamdata, nu am discutat cu UNPR strategia pentru alegerile locale. O vom face, pentru ca e important sa ne batem cu adversarul politic, si nu cu aliatii”, a spus prim-vicepresedintele PDL.

author avatar
Ciprian Purice
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger