AcasăNewsFlutur: "Fusesem informat cu o seara inainte ca Ponta va fi propus...

Flutur: „Fusesem informat cu o seara inainte ca Ponta va fi propus premier”

Prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, ca a stiut cu o seara inaintea consultarilor cu partidele pentru formarea noului guvern ca presedintele Traian Basescu intentiona sa propuna guvernarea lui Victor Ponta si USL.

„Eu am fost informat cu o seara inainte de aceasta propunere, sa predea (presedintele Traian Basescu, n.r.) guvernarea lui Ponta si USL”, a declarat Flutur. El a precizat ca a participat la o discutie pe aceasta tema in cadrul careia presedintele Traian Basescu a vorbit despre aceasta intentie. „Am stiut despre aceasta intentie”, a spus Flutur.

El a mentionat ca nu a stiut insa ce s-a discutat la consultarile cu reprezentantii USL. Intrebat cum comenteaza reactia liderilor USL la propunerea presedintelui, Gheorghe Flutur a spus ca acestia au dovedit inca o data ca nu-si asuma raspunderea guvernarii. „Eu nu am stiut ce s-a discutat la consultari, dar am vazut ca ei (reprezentantii USL, n.r.) erau pentru anticipate si nu pe asumarea raspunderii guvernamentale. De fapt, este vorba despre fuga de raspundere”, a spus Flutur.

author avatar
Ciprian Purice
142 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...