AcasăMONDENUpdate/Florin Salam, acuzat că a snopit în bătaie o tânără! Câți ani...

Update/Florin Salam, acuzat că a snopit în bătaie o tânără! Câți ani de închisoare riscă manelistul

florin-salam-angajat-zeus-tv-luis-lazarus-emisiune-manele-canta-foto-opiniatimisoarei.roFlorin Salam s-a angajat la Zeus TV

Florin Salam este acuzat că ar fi bătut o tânără de 23 de ani, într-un hotel din Bucureşti, pe 1 ianuarie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

UPDATE: Apar noi detalii, pe surse, despre ancheta declanșată în urma acuzațiilor ce l-ar viza pe manelistul Florin Salam.

Conform unor surse judiciare, se fac audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în cazul în care o femeie acuză că ar fi fost lovită de manelistul Florin Salam, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări importante

Sursele precizează că ar fi vorba de persoane care ar fi fost fost în preajma evenimentului cercetat acum de anchetatori. Este posibil să fie vorba despre angajați ai hotelului, dar ar putea fi vorba și de alte persoane.

Potrivit surselor, cercetarea în dosar se face la acest moment pentru infracțiunea prevăzută de articolul 193 alineatul 1. Concret, „lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, se precizează la acest alineat.

În cazul în care expertiza medico-legală a femeii este concludentă în sensul gravității loviturilor, agresorul acesteia riscă să fie cercetat pentru fapta de la alineatul 2 al aceluiași articol.

„Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”.


Potrivit unor surse judiciare, cel vizat de acuzații este manelistul Florin Salam.

Femeia a depus plângere

A fost întocmit un dosar penal şi au fost efectuate verificări la adresa menţionată, în vederea administrării probatoriului.

„La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Manelistul o suspecta că vrea să-i fure bani

Incidentul s-a petrecut într-o cameră a Grand Hotel (fostul intercontinental). Femeia s-ar fi aflat în cameră cu Salam pentru a presta servicii sexuale contra cost.

După ce ar fi întreținut relații sexuale, Salam ar fi lovit-o pe femeie în cap și în piept cu telefonul, pentru că o suspecta că încearcă să-i fure bani din portofel, consform stiripesurse.ro.

„Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.

author avatar
Andrei Ștefan
699 afisari

5 COMENTARII

  1. tentativa de furt a prostituatei este de neglijat , daca cineva vrea sa te fure ii oferi o cafea ?

  2. Toate televiziunile prezinta in stil woke , ca pe o victima inocenta , o tînara care a fost victima , o tînara in sus si o tînara in jos . de fapt tînara face parte din categoria prostituatelor care fac orice pentru bani , si mai apoi nu stie nimeni daca a fost snopita cum exagereaza presa .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger