AcasăNewsFlorin Popescu isi da cuvantul de onoare: N-am mancat nici macar o...

Florin Popescu isi da cuvantul de onoare: N-am mancat nici macar o aripa de pui de acolo

Odata ce a aflat decizia comisiei juridice a Camerei, de a nu da aviz favorabil arestarii sale preventive, Florin Popescu a tinut sa le multumeasca colegilor sai deputati. Dar si sa explice presei ca nu a mancat niciun gram din tonele de pui pe care este acuzat ca le-ar fi pretins in campania electorala din 2012.

„Va dau cuvantul meu de onoare ca n-am mancat nici macar o aripa de pui de acolo”, a sustinut Popescu, dupa ce deputatii din comisia juridica au votat, cu 15 voturi „pentru”, respingerea solicitarii procurorilor de a aviza arestarea preventiva a lui Popescu. Votul final, insa, va fi dat in plenul Parlamentului.

DNA il acuza pe Popescu de faptul ca si-ar fi folosit functia pentru a pretinde o cantitate de cateva zeci de tone de pui, pe care ar fi urmat sa le distribuie in scop electoral. „In anul 2012, Florin Popescu, folosind influenta și autoritatea decurgand din functia de presedinte al organizatiei judetene Dambovita al unui partid politic, i-a cerut administratorului unor societati comerciale (denuntator in cauza) cantitatea de 60 sau 70 tone pui (grill), cu o valoare de peste 400.000 lei, pentru a o distribui cetatenilor in scop electoral, in contextul campaniei electorale din luna iunie 2012”, sustin procurorii.

278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger