AcasăNewsFlorin Piersic, nas de botez la fiul boss-ului PDL Cluj Alin Tise,...

Florin Piersic, nas de botez la fiul boss-ului PDL Cluj Alin Tise, finul lui Emil Boc

Florin Piersic a fost, sambata, nasul de botez al lui Cezar, baietelul presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, care la randul sau l-a avut na de cununie pe Emil Boc.

Slujba de botez a avut loc, sambata, in capela Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca si a fost oficiata de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut. Nasul de botez a lui Cezar Tise a fost actorul Florin Piersic, care a sosit la ceremonie impreuna cu sotia sa, Ani.

„I-am pregatit finului meu, Cezar, un film de-al meu, „De-as fi Harap Alb”, si m-am gandit sa vada si el cand o creste mare ce nas a avut. Aveam 30 de ani cand am facut filmul, pe care il ador, imi vine sa ma pup pe ecran, dar mi-e frica sa nu ma curentez. I-am mai adus un album in care sa puna fotografiile vietii lui care abia incepe. E prima data cand sunt nas de botez”, a spus Piersic.

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, a declarat ca este un tata fericit. „Este cel mai frumos dar pe care mi l-a dat Dumnezeu. La botez a fost foarte cuminte, nu a plans deloc si a adormit in timp ce era felicitat de toti cei prezenti”, a spus Tise. La slujba au asistat parlamentari PDL, sefi de servicii deconcentrate, directori de institutii subordonate CJ Cluj, consilieri judeteni de la PDL si UDMR, prieteni de familie.

Alin Tise

Masa de botez va avea loc sambata la restaurantul unui hotel de cinci stele din Cluj-Napoca. Cezar Tise s-a nascut in 6 septembrie 2011, de ziua de nastere a premierului Emil Boc, care este nasul de cununie al lui Alin Tise.

author avatar
Ciprian Purice
1.225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger