AcasăFlorin Piersic: "Angela Similea nu era genul meu!"

Florin Piersic: „Angela Similea nu era genul meu!”

florin-piersic-angela-simileaFlorin Piersic: "Angela Similea nu era genul meu!"

Florin Piersic e foc si para pe fosta nora a Angelei Similea, Bianca Cristinoiu-Jones, dupa ce aceasta a declarat ca Angela Similea l-a inselat pe fostul sot, Jan Hilgen, cu Florin Piersic si Victor Surdu!

florin-piersic-angela-similea
Florin Piersic: "Angela Similea nu era genul meu!"

„Astea-s prostii! La 76 de ani, nu ma mai intereseaza sa comentez asa ceva. Nu sunt Columbeanu sau Pepe, ca sa fiu tarat in asemenea povesti! Biancai sa-i fie rusine pentru aceste mizerii! In loc sa o lase pe Angela sa-si jeleasca barbatul si mama, isi bate joc”, a tunat Florin Piersic.

„Imediat dupa divortul de Angela, Jan ne-a vizitat in SUA pe mine si pe mama, stand la noi in casa cateva zile. Era tare suparat si tin minte ca ne-a spus urmatoarele despre motivele divortului: ‘Am suportat faptul ca m-a inselat cu Florin Piersic si am inteles-o, pentru ca pe Piersic l-a iubit cel mai mult, a fost iubirea vietii ei. Dar nu mai suport acum sa ma insele din nou cu taranul asta de Victor Surdu! Imi merit soarta’, se plangea Jan si avea dreptate. Marea iubire a Angelei a fost si este Florin Piersic!”, a povestit Bianca Cristinoiu-Jones.

Florin Piersic a spus ca de Angela Similea il leaga o prietenie de-o viata.

„Am lucrat impreuna, ne stim de-o viata. Vorbim si acum la telefon. L-am cunoscut bine si pe Victor Surdu, am tinut legatura cu el chiar si cand a fost pe patul de moarte (…) Desigur, asocierea numelui meu cu numele Angelei ma flateaza. Mereu a fost o femeie frumoasa si talentata. Dar nu am fost niciodata implicat in vreo poveste de amor cu ea. Pur si simplu, nu era genul meu. In plus, ne leaga o prietenie puternica. Sa se spuna acum ca ea a divortat din cauza ca ma iubea pe mine… Astea-s mizerii (…) Lumea este rea. Iar eu nu cred ca merit atata rautate din partea oamenilor”, a concluzionat Florin Piersic, potrivit adevarul.ro.

Cititi si:

Angela Similea si-a inselat sotul cu Florin Piersic! – VIDEO

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
2.303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger